Ro  Romana
Ro Romana
 En  English
En English
Servicii de transfer aeroport BucurestiLa ce serveste un serviciu de transfer aeroport Bucuresti?

Acest tip de serviciu, transfer de la / la aeroport, este un serviciu care se axeaxă atât pe călatoriile de afaceri cât și pe călătoriile de plăcere pentru acele persoane care doresc ca această călătorie de la aeroport la locul de destinație sau invers să fie planificată și asigurată în condiții de siguranță și cu un grad de confort ridicat. În conditiile actuale fiecare dintre noi dorește să scape de stresul cauzat de călătorii și grija mijlocului de transport. Pentru aceasta apelezi cu încredere la serviciul de transfer aeroport. Serviciul de transfer aeroport nu este taxi și nici serviciul rent - a - car, permițând clientului să plătească dinainte sau să facă o rezervare atunci când doreste.

Serviciul de transfer aeroport în Bucuresti cu Limo 4 Travel, o alegere excelentă

Când planifici o călătorie te gândești întotdeauna la toate detaliile, câte bagaje să iei cu tine, unde îți lași mașina , cine te duce la aeroport , cine te aduce, dacă găsești taxi, dacă întarzie taxiul. O mulțime de informații noi care vin peste grijile cotidiene. Cu noi scapi de aceste griji. Personalul nostru este calificat pentru astfel de operațiuni, te asteaptă în sala de sosiri a aeroportului - de aceea este recomandat să ne spuneți numărul de zbor pentru ca șoferul nostru să vă aștepte în sala corectă de sosiri - îți face îmbarcarea, îți aranjează bagajele, îți răspunde la întrebări , îți oferă informații despre oraș și aeroport , îți descrie traseul pe care îl urmezi , îți oferă alternative de traseu ținând cont de dorințele fiecăruia și nu în ultimul rând oferă clientului o călătorie relaxantă până la destinație. Desigur că monitorizăm întârzierea avioanelor pe aeroport și ajustăm în consecință programul șoferului. Cu alte cuvinte vă stăm la dispoziție la prețuri accesibile cu costuri fixe și vă oferim o mașină pe gustul dumneavoastră, marca Mercedes, pentru o călătorie confortabilă și liniștită. Călătoria la și de la Aeroportul Internațional Henri Coandă (Otopeni) pe străzile aglomerate ale Bucureștiului nu vi se mai pare un chin . Cu un ambient plăcut , o muzică relaxantă , veți ajunge la destinație cu zâmbetul pe buze , relaxați și calmi. Serviciile noastre de transfer aeroport sunt disponibile toată săptămâna, fiind în concordanță cu programul de plecări/sosiri al aeroportului Otopeni. Pentru transferul către aeroport, la data și ora stabilită de dumneavoastră vă asigurăm la orice adresă din București automobilul solicitat. La stabilirea orei de plecare luați în calcul condițiile meteo și de trafic și durata formalităților de îmbarcare. Vă oferim un transfer în siguranță și confort la aeroportul Otopeni la prețuri fără concurență. Asigurăm de asemenea servicii de transport privat în București și zonele adiacente acestuia.

Rezervați-vă acum un transfer la aeroport ieftin, rapid si usor!

Cum fac o rezervare a serviciului de transfer aeroport Bucuresti?

Foarte simplu, completați formularul de rezervare din pagina destinată rezervării ori formularul de contact din partea de jos a siteului sau sunați la telefonul de contact din subsolul paginii de contact. Dați detaliile necesare și în cel mai scurt timp veți primi un email de confirmare a rezervării cu datele de identificare ale șoferului. Plata călătoriei se face la șofer cash sau cu cardul și dacă ați solicitat telefonic sau prin email oferim și factură. Suntem în măsură să verificăm continuu zborul dumneavoastră și vă așteptăm fără costuri suplimentare.