Ro  Romana
Ro Romana
 En  English
En English
FLOTA NOASTRA DE MASINI

Siguranta si confort cu Mercedes Clasa E

Clasa E de la Mercedes este una dintre cele mai confortabile, sigură și eficientă din clasa Mercedes care asigură un confort deosebit tuturor pasagerilor punând accent pe calitate, confort și siguranță.

Cu autoturismele puse la dispoziție de firma noastra , indiferent de ora , zi sau noapte, pe drumuri necunoscute sau lungi călătoria până la destinație devine o relaxare pentru toți pasagerii.

Interiorul mașinii este spațios, dotat cu sistem de navigație prin satelit, aer condiționat automat, geamuri electrice, sisteme active și pasive de siguranță.

Fiecare drum cu Mercedes-Benz este o experiență sigură și inconfundabilă.Cu Mercedes-Benz Intelligent Drive călătoria dumneavoastră devine extrem de sigură având la dispoziție asistentul activ la frânare cu funcție de asistență în intersecție în cazul detectării unui pericol de accident sistemul poate avertiza sau asista frânările de urgență sau dacă este necesar, poate frâna automat. Cu sistemul activ pentru păstrarea distanței între autovehicule DISTRONIC sistemul rulează automat cu o viteză dorită prestabilită, menținând o distanță sigură față de autoturismul din față. Cu sistemul PRE-SAFE ocupanții autovehiculului sunt protejați suplimentar, astfel sistemul detectează din timp pericolele și implementează măsuri de protecție pentru toți pasagerii. Sistemul poate fi declanșat de o frânare totală, manevre de bracare critice, vânt lateral. După trecerea stării de pericol măsurile de protecție sunt revocate , revenindu-se la o stare de rulare liniștită și controlată.

Sistemele inteligente de asistență fac transferul la aeroport al pasagerilor să fie realizat cu maximum de siguranță și confort.